Ευρωλίγκα: Η καρδιά της Ρεάλ μίλησε σε ένα ματς-θρίλερ με την Εφές

Ευρωλίγκα: Η καρδιά της Ρεάλ μίλησε σε ένα ματς-θρίλερ με την Εφές

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βάρος της φανέλας της Ρεάλ είναι τέτοιο που από μόνο του μπορεί να γυρίζει φαινομενικά χαμένα παιχνίδια, όπως το χθεσινό με την Εφές. Οι Μαδριλένοι στο τρίτο ματς με τους Τούρκους για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ήταν για 35 λεπτά… αποκλεισμένοι, όμως με μια μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο, έφτασαν στη νίκη με 80-76 και παρέμειναν ζωντανοί, κάνοντας το 2-1 στη σειρά των αγώνων.

Η Ρεάλ βρέθηκε στο -12 (64-76), 4΄34΄΄ πριν από το τέλος του αγώνα. Από κει και πέρα, η Εφές «σίγησε» και με ένα επιθετικό κρεσέντο που μεταφράστηκε σε ένα 16-0, η «βασίλισσα» πήρε το ροζ φύλλο. Γιουλ, Τόμπκινς και Ρούντι Φερνάντεθ πέτυχαν μεγάλα καλάθια με ένα ρεσιτάλ τριπόντων, η άμυνα με προσαρμοσμένη ζώνη δεν δέχθηκε κανένα και έτσι οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν αύριο και πάλι στη Μαδρίτη.

Ο Σέρχιο Γιουλ, που σημείωσε 20 πόντους και είχε 7 ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών ενώ οι 29 πόντοι του Μίσιτς που έκανε σπουδαία εμφάνιση και οι 18 του Μπομπουά δεν ήταν αρκετοί για την Εφές.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 28-38, 48-58, 80-76.

Σήμερα διεξάγονται άλλες τρεις αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση. Η Ζενίτ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (20.00) με το σκορ να είναι στο 1-1 και τον τεχνικό της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης Τσάβι Πασκουάλ να παραδέχεται πως είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος τρεις φορές την Μπαρτσελόνα σε σειρά τέτοιων αγώνων.

Στην Κωνσταντινούπολη (20.45), η ΤΣΣΚΑ έχοντας κάνει το 2-0 στα παιχνίδια στην έδρα της, απέναντι στη Φενέρ, βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ, κάτι που ισχύει και για την Αρμάνι που θέλει ακόμη μία νίκη επί την Μπάγερν, αυτή τη φορά στο Μόναχο (21.45). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή