«Εφτάψυχη» Σίτι πήρε προβάδισμα στο Παρίσι

«Εφτάψυχη» Σίτι πήρε προβάδισμα στο Παρίσι

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όμως με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, πάει στη ρεβάνς με προβάδισμα 2-1 και βλέπει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πιο κοντά από ότι η αντίπαλός της.

Για μία ώρα, η Παρί Σεν Ζερμέν έλεγχε τον αγώνα, είχε προηγηθεί στο σκορ κι έβλεπε τη μπλοκαρισμένη Σίτι να μην απειλεί. Κι όμως. Μία σέντρα – σουτ του Ντε Μπρόινε στο 64′ και ένα απευθείας φάουλ του Μαχρέζ στο 71′, ανέτρεψαν τα δεδομένα και το σκορ του 1-0 μέχρι εκείνη τη στιγμή της Παρί με τον Μαρκίνιος (15′) και έγειραν την πλάστιγγα της πρόκρισης προς το Μάντσεστερ.

Η αποβολή με απευθείας κόκκινη του Γκέιγ (77’) τελείωσε τα πάντα, με τους Άγγλους να έχουν ακόμα δύο καλές στιγμές για τρίτο γκολ.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Νάβας, Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπάκερ, Γκέιγ, Παρέδες (83’ Ερέρα), Βεράτι, Ντι Μαρία (80’ Ντανίλο), Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Κανσέλο (61’ Ζιντσένκο), Ρόδρι, Γκιντογάν, Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Φόντεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή