Γυναικείο πόλο: Στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Γυναικείο πόλο: Στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό της Ευρωλίγκας στην υδατοσφαίριση γυναικών προκρίθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή ο Ολυμπιακός, και θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό στέμμα την ώρα που στην Ελλάδα θα εορτάζεται η Ανάσταση, το Μεγάλο Σάββατο.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης της ουγγρικής Ουίπεστ με σκορ 9-8 μέσα στη Βουδαπέστη και πέρασαν με το σπαθί τους στον τελικό του Μ. Σαββάτου, κόντρα στην επίσης ουγγρική Ντουνάισβαρος.

Μορφή του αγώνα για τις ερυθρόλευκες ήταν η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, σκόρερ τεσσάρων από τα εννέα τέρματα της ελληνικής ομάδας, ενώ διακρίθηκε και η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντοπούλου που κράτησε την ουγγρική ομάδα μόνο στα οκτώ γκολ. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Ολυμπιακού είναι αμιγώς ελληνική.

Ο τελικός, που θα αρχίσει στις 9.15 μ.μ., θα είναι ο τέταρτος στην ιστορία του Ολυμπιακού, που έχει κατακτήσει ήδη μια φορά την Ευρωλίγκα στο γυναικείο πόλο.

Ο κ. Παυλίδης υπογράμμισε μετά την πρόκριση στον τελικό ότι «ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί δεν είχαμε κάνει την προετοιμασία που θα θέλαμε και είχαμε να παίξουμε ανταγωνιστικό παιχνίδι από το Μάρτιο. Η Ουίπεστ είχε καλύτερο ρυθμό, αλλά πίστευα πως αν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή