Σούπερ Λιγκ 2: Κερδισμένη η Ξάνθη, ανάβει η «μάχη» για την άνοδο

Σούπερ Λιγκ 2: Κερδισμένη η Ξάνθη, ανάβει η «μάχη» για την άνοδο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ξάνθη ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι «ακρίτες» επικράτησαν στην Ρόδο του Διαγόρα με 1-0  με γκολ του Καπνίδη (74΄), την ώρα που τόσο ο πρωτοπόρος Ιωνικός όσο και ο Λεβαδειακός γνώριζαν την ήττα από Χανιά και Εργοτέλη αντιστοίχως με το ίδιο σκορ. Έτσι, πέρασαν στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τους Νικαιώτες, δίνοντας νέο ενδιαφέρον για τις θέσεις που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία .

Ο Ιωνικός μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, χθες γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα του στα Χανιά από την τοπική ομάδα. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 68΄με αυτογκόλ ο Παπαγεωργίου μετά από γύρισμα του Βασιλόγιαννη.

Ο Λεβαδειακός υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα του από τον Εργοτέλη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανουσάκη στο 74΄, ύστερα από ανατροπή του Μπουτσάκη από τον Μαρίνο.

Η βαθμολογία των Play-offs:

1. Ιωνικός 47

2. Ξάνθη 45 

3. Λεβαδειακός 44

4. Εργοτέλης 42

5. Χανιά 38

6. Διαγόρας 30

• Ο πρώτος κερδίζει την απευθείας άνοδό του στην Σούπερ Λιγκ 1 ενώ ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Σούπερ Λιγκ 1.

Η επόμενη αγωνιστική (09/05):

Εργοτέλης-Χανιά
Λεβαδειακός-Διαγόρας
Ιωνικός-Ξάνθη

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή