Παναθηναϊκός: Ατυχία και διαιτησία τον «πλήγωσαν»

Παναθηναϊκός: Ατυχία και διαιτησία τον «πλήγωσαν»

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις δυνάμεις να ισοφαρίσει δύο φορές τον κακό του… δαίμονα Αστέρα Τρίπολης αλλά στο Β΄ ημίχρονο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις δυνάμεις να ισοφαρίσει δύο φορές τον κακό του… δαίμονα Αστέρα Τρίπολης αλλά στο Β΄ ημίχρονο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Δυο δοκάρια (72,΄90΄), μια μοναδική ευκαιρία με τον Χουάνκαρ στο 63΄ και η διαιτησία του Γκορτσίλα που έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους Αρκάδες, με το οποίο έκαναν το 1-2, τον άφησαν τελικά στο ισόπαλο 2-2 και τον απομάκρυναν ακόμη περισσότερο από την Ευρώπη.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Άρης: Στην αναμονή για Ευρώπη, λόγω Φορτούνη και… Γκάμα

Οι «πράσινοι» δικαιούνταν τη νίκη αλλά για τέταρτη φορά φέτος δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του συγκροτήματος του Μίλαν Ράσταβατς που προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 11΄στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Διούδη, με κεφαλιά του Σουάρεθ.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στο 28’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου που δεν βρήκε τη μπάλα στην έξοδο που πραγματοποίησε μετά από βαθιά μπαλιά του Βιγιαφάνιες, με αποτέλεσμα ο Χατζηγιοβάνης να την σπρώξει στα δίχτυα σε κενή εστία.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους ωστόσο ο διαιτητής Γκορτσίλας του συνδέσμου Μακεδονίας «ανακάλυψε» πέναλτι σε θεαματικό πέσιμο του Μπαράλες από μαρκάρισμα του Πούγγουρα στο 38’. Παρά το ότι το VAR τον ενημέρωσε να ξαναδεί τη φάση, ο διαιτητής επέμεινε στην αρχική του απόφαση και ο Μπαράλες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-2. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο γκολ σε ισάριθμες τελικές και τον Παναθηναϊκό ένα γκολ σε τέσσερις, με την κατοχή της μπάλας 57%-43% υπέρ του.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο ισοφαρίζοντας και αυτός με πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Σουάρεθ. Ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στο 53΄. Καρλίτος και Σανκαρέ, που μπήκαν αλλαγή είχαν δυο δοκάρια, ο πρώτος στο 72’ και το δεύτερος στο 90’, αφήνοντας στην ομάδα του Μπόλονι πικρή γεύση, ίσως στην πιο κρίσιμη μάχη που έδινε φέτος για την ευρωπαϊκή της έξοδο.  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας (81΄Σανκαρέ), Χουάνκαρ, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος (81΄ Αϊτόρ) , Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό (73΄Καμπετσής), Μακέντα (66΄Καρλίτος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (90΄+4 Ρούμπεν), Σουάρεθ, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο (57΄Αλί Μπαμπά), Τιλίκα (80΄Κρέσπι), Ριέρα (57΄Γκόμεζ), Μπαράλες (56΄Τζίμας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή