Σε μεγάλη φόρμα οι εθνικές βόλεϊ ανδρών – γυναικών

Σε μεγάλη φόρμα οι εθνικές βόλεϊ ανδρών – γυναικών

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αήττητες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι εθνικές ομάδες ανδρών – γυναικών στους πρώτους προκριματικούς γύρους των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, που διεξήχθησαν στη Γεωργία και τη Λάρισα. Και τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ότι διαθέτουν τις δυνατότητες για να κλείσουν «εισιτήρια» για τις τελικές φάσεις των διοργανώσεών τους. Στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου βρίσκεται από χθες η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Από τις 14-16 Μαΐου οι διεθνείς μας θα πάρουν μέρος στον β΄ προκριματικό γύρο του 6ου ομίλου και θα διεκδικήσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την πρόκριση στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.   

Στον α΄ προκριματικό γύρο της Γεωργίας, η εθνική ανδρών έδωσε τρία παιχνίδια και είχε ισάριθμες νίκες. Επικράτησε του Αζερμπαϊτζάν και της Γεωργίας με 3-0, ενώ δυσκολίες αντιμετώπισε μόνο στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο. Τελικά τα «παιδιά του Ανδρεόπουλου» νίκησαν με 3-2.

Στο Μαυροβούνιο, οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν τους ίδιους αντιπάλους. «Είμαστε ευχαριστημένοι από τον α΄ γύρο. Μοναδικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στις 17 Μαΐου στην Ελλάδα με την πρόκριση», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Η εθνική ομάδα των γυναικών επικράτησε της Αυστρίας, της Νορβηγίας και της Ισπανίας με 3-0. Τα «κορίτσια του Ναράνχο» θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην Αυστρία (14-16 Μαΐου). «Ηταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε υψηλό επίπεδο και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια που το κατάφεραν. Το πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι ότι έχουμε τρία χρόνια τον ίδιο κορμό», τόνισε ο Γκιγιέρμο Ναράνχο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή