Από το Κύπελλο στρέφεται στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ

Από το Κύπελλο στρέφεται στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, εκτός από το ότι πρόσθεσε άλλο έναν τίτλο στο πλούσιο παλμαρέ του συλλόγου, απέδειξε πως ελλείψει του Ολυμπιακού, οι «πράσινοι», εντός συνόρων, δεν έχουν αντίπαλο. Ομάδες σαν τον Προμηθέα ή το Λαύριο έχουν κάνει επιτυχημένα βήματα, ωστόσο θέλουν ακόμη χρόνο και τίτλους για να ανέβουν επίπεδο.

Το συγκρότημα του Οντεντ Κάτας βασισμένο σε μια καθοριστική τετράδα (Παπαπέτρου, Χεζόνια, Μήτογλου, Σαντ Ρος) θα επιδιώξει άλλη μία εγχώρια διάκριση, με την κατάκτηση του νταμπλ. Ο Νέντοβιτς θα βρίσκεται εκτός μάχης και στα πλέι οφ, αλλά ο Ισραηλινός κόουτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τι Τζέι Μπρέι, που αποθεραπεύτηκε και θα επιστρέψει στη σειρά των ημιτελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Η λύση της παραμονής του Αμερικανού επιλέχθηκε από άλλη προσθήκη που θα εμπεριείχε ρίσκο. 

Σήμερα η αυλαία των πλέι οφ της Basket League ανοίγει στο Λαύριο (16.00, ΕΡΤFLΙΧ), όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κολοσσό. Σαφώς, το πιο σημαντικό παιχνίδι γίνεται στο ΟΑΚΑ (20.00, ΕΡΤ3) όπου αρχίζει η σειρά των προημιτελικών μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που τερμάτισαν σε 4η και 5η θέση αντιστοίχως στην κανονική περίοδο. Στην επόμενη φάση προκρίνεται όποιος φτάσει πρώτος τις δύο νίκες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή