Παναθηναϊκός: Φινάλε με το κεφάλι ψηλά

Παναθηναϊκός: Φινάλε με το κεφάλι ψηλά

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κλείσει τη χρονιά με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που την άνοιξε στο ξεκίνημα της περιόδου θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός πρώτα στον αποψινό (19.30) αγώνα με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» και μετά στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Την ευθύνη της ομάδας σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια θα την έχει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και όχι ο Λάζλο Μπόλονι, η συνεργασία του οποίου με τους «πράσινους» έλαβε και επίσημα τέλος χθες το μεσημέρι, χωρίς ο ίδιος να εμφανιστεί το Κορωπί για να αποχαιρετήσει τους, πρώην πλέον, παίκτες του.

Αντίθετα, ο βοηθός του, Σεργκέι Κουζνετσόφ, έδωσε το «παρών», τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία. 

Ο Συλαϊδόπουλος είχε την ευθύνη του Παναθηναϊκού και στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-2), δηλώνοντας ότι όλοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν με ένα καλό πρόσωπο τη χρονιά. Εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Αρη είναι οι τιμωρημένοι Βέλεθ, Νιας και οι τραυματίες Αϊτόρ, Καμπετσής.Αντίθετα, επέστρεψαν ο Μαουρίσιο, ο Καραγιάννης και ο Σαβιέρ, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Με νέο προπονητή στον πάγκο δεν υπάρχει καμία εικόνα για την ενδεκάδα. 

Πριν από την προπόνηση, ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος, μίλησε στους παίκτες και τους ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας με τον Μπόλονι, τονίζοντας ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα είναι «κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου». Πρόσθεσε επίσης πως δεν πρέπει να ακουστούν ξανά παράπονα ή δικαιολογίες, όπως και ότι δουλειά των παικτών είναι να κερδίσουν και τα δύο τελευταία παιχνίδια. 

• Παγερά αδιάφορη αφήνει τη διοίκηση της ΠΑΕ η επανεμφάνιση ομάδας ομογενών επιχειρηματιών από τις ΗΠΑ, οι οποίοι με γραπτή δήλωση του εκπροσώπου τους, Μάρκου Δρακωτού, ζητούν τη διεξαγωγή οικονομικού ελέγχου προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της ομάδας και να καταθέσουν πρόταση για την αγορά της.

Είναι η δεύτερη σχετική ανακοίνωση μετά τον περασμένο Οκτώβριο, χωρίς να γίνει από τότε το παραμικρό ουσιαστικό βήμα πέρα από αόριστα λόγια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή