Ευαγγελία Πλατανιώτη: Νέος θρίαμβος για την πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Νέος θρίαμβος για την πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο προσέθεσε στη συλλογή της η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ήταν εντυπωσιακή και στον τελικό του ελευθέρου σόλο που έγινε σήμερα το πρωί στη Βουδαπέστη. Οι κριτές τη βαθμολόγησαν με 90.800.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Ρωσίδα Σουμπότινα (96.4333), ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ουκρανή Φιεντίνα (93.7000).

Ο τελικός στο ελεύθερο σόλο θεωρείται το κλασικό και παραδοσιακό άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Με την επίδοση της η Ευαγγελία Πλατανιώτη δείχνει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

Το σημερινό χάλκινο μετάλλιο είναι το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο που θα λάβει η «γοργόνα» στην τροπαιοθήκη της, καθώς χτες αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο τεχνικό μέρος του σόλο.

Η διοργάνωση διεξάγεται στη Βουδαπέστη και αύριο η χώρα μας θα διεκδικήσει ακόμα μία διάκριση με την εθνική ομάδα στο πρόγραμμα του κόμπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή