Τζάμπολ ημιτελικών στην Basket League

Τζάμπολ ημιτελικών στην Basket League

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σέρνουν απόψε (21.15) τον πρώτο χορό της σειράς των ημιτελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ, ένα γύρο νωρίτερα απ’ όσο όλοι περίμεναν στην αρχή της περιόδου, όταν ξεκινούσαν και οι δύο (απόντος του Ολυμπιακού) ως μεγάλα φαβορί για τον τελικό και το τρόπαιο. Τα προγνωστικά τα δικαίωσαν μόνο οι «πράσινοι που τερμάτισαν με άνεση στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, σε αντίθεση με την Ενωση η οποία έμεινε 4η και αναγκαστικά διασταυρώνεται μαζί τους νωρίτερα απ’ όσο θα ήθελε.  

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων των ημιτελικών, ο Οντετ Κάτας αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό με την υποσημείωση ότι αρέσει στους παίκτες του αυτή η πίεση και ξέρουν να τη διαχειριστούν, χωρίς να ξεχνούν ότι θα αντιμετωπίσουν μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Με ανάλογο ύφος απάντησε και ο Βαγγέλης Αγγέλου, τονίζοντας ότι ο πρωταθλητής είναι μια μοντέρνα ομάδα, που βασίζεται στην επίθεση, στο γρήγορο τέμπο και στο ριμπάουντ. Κι όπως τόνισε, για να έχει τύχη η ΑΕΚ απέναντί του σε μία σειρά που κρίνεται στις 3 νίκες, το πρώτο που πρέπει να αποφύγει είναι τα εύκολα λάθη σαν κι αυτά που έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρόσθετος πονοκέφαλος για τον ίδιο είναι και ο τραυματισμός του Λάνγκφορντ.  

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ξεκινά αύριο (21.00), με το Λαύριο να έχει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Προμηθέα, που θεωρείται όμως πιο έμπειρη ομάδα.

• Με ψήφους 5-0, η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΚΕΔ αποφάσισε την επανάληψη του πρώτου τελικού της Α1 γυναικών μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (72-70), διότι οι διαιτητές κακώς δεν μέτρησαν το καλάθι της ισοφάρισης στην εκπνοή. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ενώ ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Ελένη Καπογιάννη για έναν ακόμη χρόνο.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή