Προεδρικός απολογισμός και πλάνο για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ

Προεδρικός απολογισμός και πλάνο για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαν του Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εφ’ όλης της ύλης συνάντησή του με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ, γιατί όταν τον προσέγγισε πρόσφατα με πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, του απάντησε ότι θα συνεχίσει σε άλλο πρωτάθλημα. Πρόσθεσε πως εάν δεν υπάρξει «λευκός καπνός» στην αναζήτηση ξένου τεχνικού που να πληροί τα κριτήρια, ίσως παραμείνει ο Χιμένεθ, για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερο σεβασμό. Η περίπτωση Ρεμπρόφ «κάηκε» λόγω του ενός εκατ. ευρώ που ζητούσε η Φερεντσβάρος. Ο κ. Μελισσανίδης έκανε λόγο για ολική αναδιάρθρωση και γνωστοποίησε την αναβάθμιση του Γιάννη Παπαδημητρίου, αναλαμβάνοντας ρόλο εκτελεστικού διευθυντή στην ΠΑΕ και τις Ακαδημίες. 

«Αυτό δεν είναι ΑΕΚ, έχουμε τα μέσα για να τη φτιάξουμε» είπε χαρακτηριστικά, με την παραδοχή ότι η χρονιά ήταν αποτυχημένη γιατί καμία επιλογή δεν βγήκε, παρότι δαπανήθηκαν πολλά χρήματα σε μια εποχή με λιγοστά έσοδα λόγω της πανδημίας. Οπως τόνισε, θα γίνουν τουλάχιστον 7 μεταγραφές ενδεκάδας. 

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η ΑΕΚ έχει ξοδέψει τους τελευταίους 16 μήνες 35,5 εκατ. ευρώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τη συνολική επένδυση για τις υποδομές και τη λειτουργία της να ξεπερνά τα 115 εκατ. ευρώ, χωρίς να χρωστά ούτε ένα ευρώ και με μόνη «ένεση» τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας για το νέο γήπεδο, που θα είναι έτοιμο του χρόνου τέτοια εποχή. 

Μέχρι τότε, ίσως χρησιμοποιηθεί ως έδρα το υπό κατασκευήν προπονητικό γήπεδο στα Σπάτα, ειδικά εάν δεν επιτραπεί η επιστροφή των φιλάθλων. 
Εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο της διαιτησίας και χαρακτήρισε δίκαιο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια, σε αντίθεση με άλλα παλαιότερα: «Δεν με προβλημάτισε η διαιτησία. Θα γίνουν κάποια στραβά. Εχει φτιάξει η διαιτησία… Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί δεν είναι το χάλι που ήταν. Στη διαιτησία γίνονται ανθρώπινα λάθη. Εχει φτιάξει. Γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που το πήρε. Οπως το πήρε και πέρυσι. Αξιζαν να το πάρουν. Για τα προηγούμενα δεν λέω τίποτα. Ολοι ξέρουμε…». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή