Παναθηναϊκός: Στο τελικό στάδιο επιλογής προπονητή

Παναθηναϊκός: Στο τελικό στάδιο επιλογής προπονητή

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρή παραμένει η λίστα των υποψήφιων προπονητών του Παναθηναϊκού, παρότι καθημερινά διάφοροι μάνατζερ προτείνουν τους πελάτες τους και επιδιώκουν να την εμπλουτίσουν. Πολλές προτάσεις, όπως η πρόσφατη για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπαίνουν από νωρίς στο περιθώριο καθώς δεν πληρούν τα βασικά κριτήρια επιλογής. Εχουν γίνει αρκετές επαφές με υποψήφιους προπονητές που είχαν σε γενικές γραμμές το προφίλ που αναζητούν οι «πράσινοι» (εμπειρία, ηλικία, κασέ, βιογραφικό, φιλοσοφία κ.λπ.), με τις περισσότερες να μην προχωρούν για διάφορους λόγους. Οι λιγοστές που έχουν απομείνει στον «αφρό», βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της επιλογής και σύντομα αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.  

Ο στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ώστε να γίνει έγκαιρα ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο και να ξεκινήσει η υλοποίησή του. Αν και λόγω του ευρωπαϊκού αποκλεισμού δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση χρόνου, τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά και θα είναι καλύτερο για όλους να αρχίσουν να κλείνουν από νωρίς σημαντικά «κουτάκια» αναφορικά με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν αλλά και αυτούς που θα τους αντικαταστήσουν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή