Ευρωπαϊκό Καράτε: Ασημένιο μετάλλιο η Πανετσίδου – «Είμαι στενοχωρημένη από τη 2η θέση», δηλώνει στο kathimerini.gr

Ευρωπαϊκό Καράτε: Ασημένιο μετάλλιο η Πανετσίδου – «Είμαι στενοχωρημένη από τη 2η θέση», δηλώνει στο kathimerini.gr

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ασημένιο μετάλλιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η Βίκυ Πανετσίδου. Η πρωταθλήτρια των 68κ. αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κροατία, και θα ανεβεί στη δεύτερη θέση του βάθρου.

Αυτό το μετάλλιο ήρθε να προστεθεί στα δύο χάλκινα που κατέκτησαν πριν από λίγες ώρες η Έλενα Χατζηλιάδου (+68κ.) και ο Γιώργος Τζάνος (+84). Η χώρα μας έχει εξασφαλίσει ακόμη ένα μετάλλιο καθώς ο Διονύσης Ξένος έχει προκριθεί στον τελικό των 67κ., και θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ευγένι Πλακούτιν. Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει ο Στέφανος Ξένος (60κ.).      

Η Ελληνίδα καρατέκα ηττήθη στον τελικό από την πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν Ιρίνα Ζαρέτσκα με 0-3. Αυτό το μετάλλιο είναι το 6ο από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τη Βίκυ Πανετσίδου (3-1-2).

«Αυτό το μετάλλιο μου δίνει δύναμη για το προολυμπιακό τουρνουά. Είμαι όμως πολύ στεναχωρημένη γιατί αυτή την αθλήτρια την έχω κερδίσει στο παρελθόν, και θα μπορούσα να την κερδίσω. Τώρα το κεφάλι κάτω και ετοιμάζομαι για το προολυμπιακό του Παρισιού», δήλωσε στο kathimerini.gr η πρωταθλήριά μας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή