Σπουδαίες επιδόσεις σε καράτε, κολύμβηση

Σπουδαίες επιδόσεις σε καράτε, κολύμβηση

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ιστούς ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κυμάτισε και πάλι η γαλανόλευκη σημαία χάρη στις επιτυχίες των πρωταθλητών του καράτε και της κολύμβησης. Στα τατάμι της Κροατίας οι καρατέκα μας κατέκτησαν πέντε μετάλλια, και οι περισσότεροι από αυτούς, σε λίγες ημέρες, θα διεκδικήσουν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πισίνα της Βουδαπέστης, ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέλαβε την 3η θέση στα 50 μ. ελευθ. με 21.73, ενώ η Αννα Ντουντουνάκη έμεινε εκτός βάθρου στα 50 μ. πεταλ. για πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου. Με χρόνο 25.65 πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ. Το μετάλλιο του Γκολομέεβ ήταν το 3ο της ελληνικής αποστολής. Στη διοργάνωση της Κροατίας, ο Διονύσης Ξένος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα 67 κ. Στην πρώτη του εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. «Η προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας έκρινε ότι δεν ήμουν ο καταλληλότερος για διεθνείς αγώνες.

Εξι χρόνια περίμενα αυτή τη στιγμή», δήλωσε στην «Κ» ο πρωταθλητής Ευρώπης. Η Βίκη Πανετσίδου κατέκτησε ασημένιο στα 68 κ., ενώ στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Στέφανος Χρήστος Ξένος (60 κ.), η Ελενα Χατζηλιάδου (+68 κ.) και Γιώργος Τζάνος (+84 κ.).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή