Πρώτος «τελικός» για Ξάνθη, Παναιτωλικό

Πρώτος «τελικός» για Ξάνθη, Παναιτωλικό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θάνατός σου η ζωή μου. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν Ξάνθη και Παναιτωλικός τα δύο παιχνίδια που θα καθορίσουν το ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ και ποια όχι. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι (15.30) στα Πηγάδια, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στο Αγρίνιο.

Για την Ξάνθη αυτή είναι μία ακόμα ευκαιρία για να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Πρόσωπο του αγώνα δεν είναι άλλος από τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο οδήγησε στη μεγάλη κατηγορία στο μπαράζ με αντίπαλο τη νυν ομάδα του, η οποία και υποβιβάστηκε. Ο έμπειρος τεχνικός πήρε στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους παίκτες και η αποστολή αναμένεται να ανακοινωθεί λίγο πριν από τη σέντρα. Ωστόσο, πολύ δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ανδρέα Τάτου.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά την ψυχοφθόρο διαδικασία του μπαράζ, καθώς πλήρωσε τις εντός έδρας ήττες με Λαμία και Ατρόμητο. Μπορεί η ομάδα του Αγρινίου να θεωρείται το φαβορί από τη στιγμή κατά την οποία προέρχεται από τη μεγαλύτερη κατηγορία, αυτό όμως θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε χθες και ο Τραϊανός Δέλλας υπολογίζει τελικά τον Βάντερσον. Αντίθετα εκτός είναι ο Ντάλσιο, ο οποίος αναχώρησε εσπευσμένα για την Πορτογαλία εξαιτίας ενός σοβαρού οικογενειακού θέματος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή