Προβάδισμα ανόδου η Ξάνθη, που νίκησε τον Παναιτωλικό

Προβάδισμα ανόδου η Ξάνθη, που νίκησε τον Παναιτωλικό

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό βήμα για την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ έκανε η Ξάνθη, που στον πρώτο αγώνα του μπαράζ επικράτησε του Παναιτωλικού στα Πηγάδια με 2-1. Οι Ακρίτες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή και πλέον την Κυριακή στο Αγρίνιο καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα.

Ο Παναιτωλικός «κουβάλησε» στην Ξάνθη όλες τις αδυναμίες που είχε στη διάρκεια της σεζόν και οι οποίες τον καθήλωσαν στην προτελευταία θέση. Αν και προηγήθηκε νωρίς, όχι μόνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το… σάστισμα της αντιπάλου του, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έπαθε μπλακ άουτ. Τουλάχιστον έχει το εκτός έδρας γκολ που μπορεί στο δεύτερο ματς να του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.  

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, καθώς ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βέργο, έπειτα από λάθος της άμυνας της Ξάνθης. Ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντικές ευκαιρίες τόσο στο 16ο λεπτό όσο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, προκειμένου να κλειδώσει τη νίκη. Ετσι, η Ξάνθη, βγήκε από την περιοχή της και κατάφερε να απαντήσει με πλασέ του Εμπερτ στο 52ο λεπτό, ενώ στο 71ο ο Μικελτάντζε με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ιτσο, Πέτροβιτς (35΄ Μικελτάντζε), Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης – Δημούτσος, Θυμιάνης (70΄ Τεσίγια), Ντίνας (70΄ Σχρόιεν), Εμπερτ, Σιατραβάνης (87΄ Στάθης), Θ. Παπάζογλου (87΄ Καπνίδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Περέιρα (86΄ Βάντερσον), Ντίας, Εντινγκά (86΄ Εντινγκά), Μπαρμπόσα, Μεντόσα (63΄ Ταχάρ), Ντουάρτε (73΄ Αριγίμπι), Βέργος (73΄ Ματσόλα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή