Ευρωλίγκα: Επιστροφή στο φάιναλ-4

Ευρωλίγκα: Επιστροφή στο φάιναλ-4

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα φάιναλ-4 Ευρωλίγκας εντελώς διαφορετικό, ανοίγει σήμερα την αυλαία στην Κολωνία, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας και μιας δύσκολης σεζόν λόγω των συνεχών αναβολών.  

Χωρίς τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας, δίχως κόσμο στις εξέδρες αλλά και χωρίς κλαμπ που τα τελευταία χρόνια ήταν σταθερές αξίες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρ, στην εντυπωσιακή Lanxess Arena θα στεφθεί ο νέος «βασιλιάς» της Ευρώπης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές (19.00) ανοίγουν απόψε το πρόγραμμα, στον ημιτελικό που αποτελεί το ζευγάρι του τελευταίου τελικού της διοργάνωσης (2019) που βρήκε νικήτρια τη ρωσική ομάδα. Η τουρκική στην τέταρτη συμμετοχή της θα επιδιώξει τη ρεβάνς σε ένα ματς το οποίο πολλοί θεωρούν πως ο νικητής του θα κατακτήσει και το τρόπαιο στον τελικό. «Τα οκτώ φάιναλ-4 με τον Παναθηναϊκό ήταν σπουδαία όπως και τα έξι με την ΤΣΣΚΑ», ανέφερε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Δημήτρης Ιτούδης στη 14η παρουσία του σε φάιναλ-4, (έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 2016 και το 2019 με τους Μοσχοβίτες). «Παίζουμε επιθετικό μπάσκετ, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό, κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα», τόνισε ο κόουτς της Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Ευρωλίγκα: Επιστροφή στο φάιναλ-4-1

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλησε να αποτινάξει την πίεση από την Μπαρτσελόνα που επιστρέφει στην τετράδα ύστερα από επτά χρόνια, ενώ ο Ετόρε Μεσίνε χαρακτήρισε απόλαυση για τον ίδιο να βρίσκεται σε μια διοργάνωση χωρίς τον τίτλο του φαβορί.

Την Κυριακή στις 18.30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 21.30 ο μεγάλος τελικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή