Πρόκληση για Τεντόγλου, στην Ντόχα Στεφανίδη, Παπαχρήστου

Πρόκληση για Τεντόγλου, στην Ντόχα Στεφανίδη, Παπαχρήστου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλά άλματα με όσο το δυνατόν λιγότερες προσπάθειες είναι ο στόχος του Μίλτου Τεντόγλου. Τα 8,60 μ. που πέτυχε στο μίτινγκ της Καλλιθέας δείχνουν ότι βρίσκεται κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ του Τσάτουμα (8,66) και, ίσως, να το καταρρίψει την προσεχή Κυριακή στα «Βενιζέλεια – Χανιά». Σήμερα, οι Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου θα πάρουν μέρος στον δεύτερο αγώνα του Ντάιαμοντ Λιγκ, που θα διεξαχθεί στην Ντόχα.  

«Ο Μίλτος είναι πολύ απελευθερωμένος. Αυτό το χρονικό διάστημα δουλέψαμε και άλλες ασκήσεις εκτός από άλματα. Είναι από αυτούς που ευνοήθηκαν από την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων γιατί εφέτος έγινε 23 ετών, και είναι πιο ώριμος και έμπειρος. Εάν κάνει σε 3-4 αγώνες άλματα πάνω από 8,40 θα έρθει και το ρεκόρ. Δεν κάνουμε όλα τα άλματα σε κάθε διοργάνωση για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Οσο λιγότερα άλματα τόσο καλύτερα», δήλωσε στην «Κ» ο Γκεόργκι Πομάσκι. 

Τα «Βενιζέλεια» θα διεξαχθούν αύριο και την Κυριακή στα Χανιά. Εχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος 140 αθλητές και αθλήτριες από 27 χώρες. Κάποιοι από αυτούς θα διεκδικήσουν όρια πρόκρισης για τους Αγώνες του Τόκιο.  

Στην πρωτεύουσα του Κατάρ θα αγωνιστούν σήμερα κορυφαίες άλτριες. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ). Θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά εφέτος δύο από τις βασικές αντιπάλους της στους Ολυμπιακούς, την Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) και τη Σάντι Μόρις (ΗΠΑ).

Για τη Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) θα είναι ο δεύτερος αγώνας στη «διοργάνωση των διαμαντιών». Στον πρώτο έμεινε μακριά από τις καλές επιδόσεις της (13,62 μ.). Απέναντί της θα βρει και την Γιούλιμαρ Ρόχας, η οποία πριν από λίγες ημέρες έφτασε τα 15,43 μ. και έδειξε ότι βρίσκεται κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ (15,50 μ.). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή