ΠΑΟΚ: Αφιξη Λουτσέσκου, σήμερα η συνέντευξη Τύπου

ΠΑΟΚ: Αφιξη Λουτσέσκου, σήμερα η συνέντευξη Τύπου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε από χθες και επίσημα η δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα πιάνει δουλειά με στόχο να οδηγήσει ξανά τον «Δικέφαλο» εκεί όπου τον άφησε στο πρώτο πέρασμά του από τον πάγκο, πρωταθλητή δηλαδή και Κυπελλούχο.

Κατά την άφιξή του ο Λουτσέσκου ήταν φανερά επηρεασμένος συναισθηματικά από την επιστροφή του στην πόλη, όμως δεν θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, καθώς για σήμερα το μεσημέρι στη μία είναι προγραμματισμένη η πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, στη μοναδική ερώτηση που του έγινε για το πώς είναι να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έχει μεγάλο κίνητρο για αυτό το νέο ξεκίνημα, ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολες οι στιγμές. Είμαι συναισθητικά φορτισμένος. Είναι αλήθεια ότι τα δύο χρόνια που πέρασα στον ΠΑΟΚ ήταν τα καλύτερα της ζωής μου».

Από κει και πέρα, η Premier League φαίνεται ότι κλείνει το μάτι στον Χρήστο Τζόλη.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπρέντφορντ η οποία κέρδισε την άνοδό της στο πιο λαμπερό πρωτάθλημα του κόσμου μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ έχει κυκλώσει στο μπλοκάκι με τους πιθανούς μεταγραφικούς της στόχους και το όνομα του νεαρού παίκτη του «Δικεφάλου». Για τον Τζόλη είχε ενδιαφερθεί πριν από λίγο καιρό και η Μπριζ, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση των Βέλγων.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή