Εθνική ποδοσφαίρου: Δυνατό τεστ κόντρα στο Βέλγιο

Εθνική ποδοσφαίρου: Δυνατό τεστ κόντρα στο Βέλγιο

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψηλότερο εμπόδιο από το Βέλγιο δεν θα μπορούσε να βρει η Εθνική μας κατά την προετοιμασία της για τα επόμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Η απόφαση του Τζον Φαντ Σιπ να μετρήσουμε απόψε (21.45) τις δυνάμεις μας απέναντι στη Νο 1 ομάδα στην κατάταξη της FIFA ήταν μια συνειδητή επιλογή, με το αντίστοιχο ρίσκο, όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Θέλουμε να δείξουμε σημάδια προόδου, να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε σε τέτοιο επίπεδο, αν ανταποκρινόμαστε πιο καλά με τέτοιους αντιπάλους. Από όταν ανέλαβα, πρώτη φορά παίζουμε με το Νο 1 της κατάταξης. Είχαμε πάρει καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία, στόχος μας να αναπτυχθούμε ως ομάδα». 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε ενοχλημένος από την απουσία της Εθνικής μας από το Euro που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα. «Οταν παίζεις σε αξιοπρεπές ή υψηλό επίπεδο, θες να είσαι εκεί, σε ενοχλεί και σε πειράζει αν δεν είσαι. Είναι ένα κίνητρο για εμάς να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά όλα είναι ανοιχτά. Αυτό θέλεις ως παίκτης, να παίζεις στο Euro ή στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, τόσο απόψε κόντρα στο Βέλγιο όσο και την Κυριακή στο φιλικό με τη Νορβηγία στη Μάλαγα.  

Η εικόνα που θα δείξουν οι νέοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τη συμμετοχή τους στους επίσημους αγώνες που ακολουθούν το φθινόπωρο. 

Στην 24μελή αποστολή μετέχουν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Ανδρούτσος, Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Κούτρης, Ζέκα, Σιώπης, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τζόλης, Μασούρας, Δουβίκας και Παυλίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή