Γίνεται ξανά ομάδα η Εθνική

Γίνεται ξανά ομάδα η Εθνική

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται ότι τα δύσκολα της πάνε. Η εθνική ομάδα πέρασε με επιτυχία τις… εξετάσεις κόντρα στο Βέλγιο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο φιλικό που έγινε χθες βράδυ στις Βρυξέλλες. Απέναντι στην ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, η Ελλάδα παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η γενικότερη εικόνα της. Μπορεί οι γηπεδούχοι να αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές, καθώς σε μία εβδομάδα ξεκινούν την προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια των διεθνών που δημιούργησαν σημαντικές στιγμές μπροστά στην εστία του Μινιολέ.

Η εθνική μας ομάδα έκανε έντονα αισθητή την παρουσία της στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αρχικά στο 3΄, όταν ο Μασούρας δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Μινιολέ, ενώ στο 9΄, ο Μπακασέτας πάλι από πολύ καλή θέση σούταρε πάνω στον Βέλγο γκολκίπερ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 20΄, ο Τοργκάν Αζάρ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ και έπειτα από πολύ καλή συνεργασία με τον Καράσκο.

Η Εθνική μας ήταν πιο δραστήρια στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε με τον Μασούρα στο 61΄, ενώ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Τζαβέλα. Συγκεκριμένα στο 66΄ ο  Μασούρας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε αρχικά την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μινιολέ και ο επερχόμενος Τζαβέλας με το αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ (90΄ Σελς), Αλντερβάιρελντ (82΄ Τίλεμανς), Ντεναγιέ, Μπογιατά, Μενιέ, Ντεντόνκερ, Πρατ, Τ. Αζάρ (74΄ Τσαντλί), Ντοκού (46΄ Μέρτενς), Λουκάκου (46΄ Μπατσουαγί), Καράσκο (74΄ Τροσάρ).
ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλας, Τσιμίκας (60΄ Πέλκας), Μπουχαλάκης (69΄ Σιώπης), Γαλανόπουλος (69΄ Ζέκα), Γιαννούλης, Μπακασέτας (80΄ Σάλιακας), Μασούρας, Παυλίδης (60΄ Κούτρης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή