Οι Νετς έκαναν το 2-0, οι Μπακς ψάχνουν αντίδοτο

Οι Νετς έκαναν το 2-0, οι Μπακς ψάχνουν αντίδοτο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται πλέον οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς σε μια τραγική γι’ αυτούς βραδιά γνώρισαν τη συντριβή από τους Νετς με 125-86, με το Μπρούκλιν πλέον να προηγείται με 2-0 νίκες στην ημιτελική σειρά της Ανατολής.

Αν και οι Νετς αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Χάρντεν, το δίδυμο των Κάιρι Ιρβινγκ – Κέβιν Ντουράντ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ του «Barclays Center» και έτσι δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή έχουν το πάνω χέρι στη σειρά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε 31 λεπτά, σημείωσε 18 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, την ώρα που ο Κρις Μίντλετον έμενε στους 17 πόντους. Από την άλλη πλευρά, ο Κέβιν Ντουράντ με 32 πόντους και ο Κάιρι Ιρβινγκ (22 πόντοι) έπαιξαν ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο.

Επόμενος αγώνας τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/6), με τη σειρά να μεταφέρεται για δύο ματς στο «Fiserv Forum» του Μιλγουόκι.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, οι Φοίνιξ Σανς επικράτησαν με 122-105 των Ντένβερ Νάγκετς και έκαναν το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Δύσης. Για τους νικητές, ο Μπούκερ είχε 21 πόντους και 8 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μικάλ Μπρίτζες με 23 πόντους. 

Για τους Νάγκετς, οι 22 πόντοι του Νίκολα Γιόκιτς δεν αρκούσαν ώστε να φύγουν με κάτι καλό από το «Phoenix Suns Arena», όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης θα φιλοξενήσει και το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή