Σάκκαρη: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros

Σάκκαρη: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros

«Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα, δείχνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο πόσο αγαπάμε αυτή τη χώρα», σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ιδιαίτερη χαρά της εξέφρασε η Μαρία Σάκκαρη στις πρώτες της δηλώσεις, λίγες στιγμές έπειτα από την ιστορική πρόκρισή της στα ημιτελικά του Roland Garros.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Στα ημιτελικά του Roland Garros με νέα σπουδαία εμφάνιση

«Έχω μείνει άφωνη. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, κάνοντας λόγο για ένα «πολύ όμορφο συναίσθημα».

Ευχαρίστησε, δε, την ομάδα της, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς τη συνδρομή των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα της.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Σάκκαρη: Τα highlights της πρόκρισης στα ημιτελικά του Roland Garros

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα σήμερα» επεσήμανε.

Ερωτηθείσα για το πλάνο του αγώνα, είπε χαριτολογώντας πως δεν θα αποκαλύψει τα μυστικά της τακτικής της, καθώς υπάρχουν κι άλλοι αγώνες στο μέλλον.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Ανάλυση: Πώς η Ελλάδα μπαίνει στην ελίτ του παγκόσμιου τένις

Παράλληλα, με μήνυμά της στα ελληνικά από το κεντρικό κορτ του Roland Garros, «Φιλίπ Σατριέ», ευχαρίστησε τους Έλληνες που βρίσκονται στο Παρίσι, καθώς και εκείνους που βλέπουν τους αγώνες από την τηλεόραση.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους Ελληνες που είναι εδώ και σε όσους μας βλέπουν από την τηλεόραση, στην ομάδα μου, στην οικογένειά μου. Ελπίζω να αργήσουμε να επιστρέψουμε και να μας υποδεχθείτε με πολλή αγάπη» είπε η Σάκκαρη.

Επίσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι ήρθε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και ακολούθησε το πλάνο που είχε σχεδιαστεί από την ομάδα της.

Αναφερόμενη στην πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά, είπε πως «είναι απίστευτο, δύο Ελληνες στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Αν το λέγατε πριν από δύο χρόνια, δεν θα το πίστευε κανείς και με το δίκιο του.

«Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα, δείχνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο πόσο αγαπάμε αυτή τη χώρα», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της περσινής νικήτριας Ίγκα Σβιόντεκ, δίχως να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Στον προηγούμενο γύρο, η Σάκκαρη απέκλεισε τη Σοφία Κένιν, η οποία ήταν φιναλίστ στη περσινή διοργάνωση.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά θα είναι Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή