Το νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο για τον Βοτανικό

Το νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο για τον Βοτανικό

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξοι ότι στις αρχές του φθινοπώρου θα γίνει, όπως προβλεπόταν, η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εμφανίζονται οι άμεσα εμπλεκόμενοι στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης. 

Παρά την απόφαση του Ερασιτέχνη να μη διεξαχθεί μέσα στον Ιούνιο η ψηφοφορία των μελών του για την έγκριση ή όχι της συμφωνίας, ώστε να έχει ξεκαθαρίσει πλήρως έως τότε το τοπίο, η καθυστέρηση αυτή δεν θεωρείται σημαντική και δεν πρόκειται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, να δημιουργήσει προβλήματα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα. 

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή υλοποιεί όλα όσα είχαν συναποφασίσει με το MoU που υπέγραψαν τα εμπλεκόμενα μέρη και ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για την υπογραφή των απαραίτητων διμερών συμβάσεων. Ακόμα κι αν μετατεθεί για λίγο –μέχρι το τέλος του 2021– η δημοπράτηση του έργου, η γενική εκτίμηση είναι ότι το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι και δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω. 

Στα αγωνιστικά, αν και ο Παναθηναϊκός έβαλε «πάγο» στα σενάρια για τον Μπατάλια, με δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα ο εκπρόσωπός του επιμένει ότι ο 29χρονος Αργεντινός μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει δεχθεί πρόταση να έλθει στην Αθήνα και την αντιμετωπίζει θετικά. 

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και ακριβή περίπτωση, αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλες στη λίστα του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επιθυμεί «καθαρές» και όχι πολύ μπλεγμένες επιλογές που συνήθως δημιουργούν στασιμότητα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μεγάλη πίεση χρόνου λόγω του αποκλεισμού του από την Ευρώπη, είναι όμως μια ομάδα που θα χτιστεί με νέο προπονητικό τιμ και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, γι’ αυτό και στοχεύει σε υποθέσεις που έχουν καλές πιθανότητες να κλείσουν σύντομα, χωρίς τον κίνδυνο να εξελιχθούν σε σίριαλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή