Ράφαελ Ναδάλ: Αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς και το Γουίμπλεντον

Ράφαελ Ναδάλ: Αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς και το Γουίμπλεντον

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόσυρσή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα στο Τόκιο, αλλά και από το τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον της Αγγλίας, ανακοίνωσε ο κορυφαίος τενίστας Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 35χρονος Ισπανός, ο οποίος ηττήθηκε πριν από λίγες ημέρες στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός από τον μετέπειτα νικητή του τουρνουά Νόβακ Τζόκοβιτς, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση αλλά «άκουσε» το σώμα του, το συζήτησε με την ομάδα του και κατάλαβε πως είναι η σωστή απόφαση.

Όπως είπε «στόχος είναι να συνεχίσω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο».

«Θέλω να στείλω έναν ειδικό χαιρετισμό σε όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο, σε εκείνους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιαπωνία. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πολλά στην καριέρα μου και ήταν πάντα προτεραιότητά μου, κάτι που κάθε αθλητής θέλει να βιώσει τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα του. Προσωπικά, ήμουν αρκετά τυχερός που τα έζησα με ένταση τρεις φορές», επεσήμανε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή