Γιαννακόπουλος: Η ομάδα είναι προς πώληση

Γιαννακόπουλος: Η ομάδα είναι προς πώληση

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέση για όλα τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε διαδικτυακή ενημέρωση. 

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης επανέλαβε πως δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο τιμόνι της ΚΑΕ, αποκαλύπτοντας πως έγιναν δύο συζητήσεις για την πώλησή της. «Η μία με έναν από τους τρεις πιο πλούσιους Ελληνες και η άλλη με μια μεγάλη εταιρεία. Είχαν όμως ως όρο ότι με ήθελαν ως ασπίδα. Να μπω μπροστά. Μιλάμε και με 15 ομίλους εκτός Ελλάδας. Εγώ δεν ασχολούμαι πια. Η ομάδα είναι προς πώληση, 25 εκατομμύρια ευρώ, όταν η Deloitte μού βγάζει την αξία της στα 75 εκατ. ευρώ», ανέφερε.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού διέψευσε πως πλήρωσε αυτός τον Χεζόνια, παραδέχτηκε πως παλεύει για να βρεθεί λύση στο θέμα του ΟΑΚΑ, αλλά και αιτιολόγησε την εμπλοκή του στα της ΕΟΚ, αφήνοντας αιχμές κατά Φασούλα και Λιόλιου. Για την Ευρωλίγκα και την κατάσταση με τον Μπερτομέου δήλωσε δικαιωμένος από τις εξελίξεις, έκανε εκ νέου επίθεση στη «Θύρα 13», ενώ αναφέρθηκε στα σενάρια για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα. 

«Σε προσωπικό επίπεδο η σχέση μας έχει αποκατασταθεί. Εχουμε μιλήσει, οι σχέσεις μας είναι καλές. Εγώ είμαι εκτός μπάσκετ, εκείνος εντός. Τον ρώτησε κανείς όμως αν θα ήθελε να γυρίσει φέτος;»

Τέλος ο Κάτας

Την ίδια ώρα, η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωνε το διαζύγιο με τον Οντεντ Κάτας ύστερα από σχεδόν μισό χρόνο συνεργασίας, ένα διάστημα στο οποίο η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ικανοποίησε. 

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Πρίφτη, οπότε και θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Μάλιστα, μετά την οριστικοποίηση του θέματος με τον Ισραηλινό κόουτς, δεν αποκλείεται να υπάρξει σήμερα η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Ο Μήτογλου

Με μήνυμά του στα social media ο Ντίνος Μήτογλου επισημοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο «τριφύλλι». Ο 25χρονος άσος, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι, ανέφερε πως για τον ίδιο έκλεισε ένας κύκλος, ο πιο σημαντικός, που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του.

• Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο 29χρονος Γάλλος σέντερ Μουσταφά Φαλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή