Ηττα του Ολυμπιακού με 3-0 από τη Ζάλτσμπουργκ

Ηττα του Ολυμπιακού με 3-0 από τη Ζάλτσμπουργκ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη ήττα του στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει έως τώρα στην Αυστρία γνώρισε ο Ολυμπιακός, με 3-0 από τη Ζάλτσμπουργκ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσίασαν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν στα δύο προηγούμενα τεστ και παρασύρθηκαν από τον ρυθμό που επέβαλαν οι Αυστριακοί.  

Η Ζάλτσμπουργκ κατάφερε να πετύχει δυο πανομοιότυπα γκολ μέσα σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων. Στο 33΄ ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Ελ Αραμπί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο 35΄ όταν ο Καπάλδο σούταρε, ο Μπουχαλάκης έβαλε την κόντρα και η μπάλα αλλάζοντας πορεία ξεγέλασε τον νεαρό γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 67΄ ο Αντεγέμι. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, όμως τόσο ο Ελ Αραμπί στο 43΄, όσο και ο Τσούμιτς στο 84΄ σημάδεψαν το δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64΄ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (64΄ Λαλά), Σεμέδο (46΄ Μάρκοβιτς), Σωκράτης (64΄ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48΄ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (64΄ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (64΄ Σαπουντζής), Πέπε (64΄ Κούντε), Ραντζέλοβιτς (64΄ Βρουσάι), Μασούρας (64΄ Τσούμιτς), Ελ Αραμπί (64΄ Αλγκασίμ Μπα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή