Αγωνία για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αγωνία για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εικόνα του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον τέταρτο τελικό των Μπακς με τους Χοκς έριξε βαριά τη σκιά της στο ΝΒΑ, όπως και με άλλους αστέρες φέτος, προκαλώντας παράλληλα αγωνία στην Ελλάδα αλλά και σε όλους τους φίλους του αθλήματος. Ο Ελληνας σταρ είδε σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ το αριστερό του γόνατο να γυρίζει και έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ. Οι ιατρικές εκτιμήσεις ποικίλες: από τον πιο επιπόλαιο τραυματισμό μέχρι ζημιά στον χιαστό, ενώ η επικρατέστερη έκανε λόγο για υπερέκταση αριστερού γονάτου, που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για 2 με 4 εβδομάδες.

Αυτό απομένει να το επιβεβαιώσει η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης, αν και μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση.

Πάντως όλα δείχνουν πως οι Μπακς, που διεκδικούν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ύστερα από 50 χρόνια, θα δώσουν τα επόμενα παιχνίδια τους με τους Χοκς χωρίς τον «Greek Freak».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Μπακς επηρεασμένοι και από τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν με 110-88 από τους Χοκς, οι οποίοι ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών σε 2-2. Το πέμπτο ματς θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (3.30 π.μ.) στο Μιλγουόκι και όποιος κάνει το 3-2 παίρνει σημαντικό προβάδισμα θέλοντας ακόμη μία νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή