Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκαν τα όνειρα της Μαρίας Σάκκαρη στο εφετινό τουρνουά του Γουίμπλεντον. Η πρωταθλήτριά μας ηττήθηκε από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρόντζερς με 7-5, 6-4, και, εφόσον δε δηλώσει συμμετοχή σε κάποιον από τους αγώνες των επόμενων εβδομάδων, η επόμενη πρόκληση θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα αγωνιστεί στο μονό, και με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό μεικτό. 

Ο αγώνας της Σάκκαρη με τη Ρότζερς μοιράστηκε σε δύο ημέρες. Η Αμερικανίδα ήταν πρωταγωνίστρια και τις δύο ημέρες ενώ η πρωταθλήτριά μας έδειξε σα να μην ήταν έτοιμη για την επιφάνεια του γρασιδιού. Η αναμέτρηση διήρκεσε μία ώρα και 48 λεπτά. Η Μαρία πήρε μόνο το 38% των πόντων, πίσω από το δεύτερο σερβίς της, Είχε 24 winners και 29 αβίαστα λάθη. Σε ότι αφορά την Αμερικανίδα τα ποσοστά της ήταν 18 και 20, αντίστοιχα. 

Η Ελλάδα έμεινε χωρίς αθλητές στο μονό. Στο διπλό θα αγωνιστούν οι αδελφοί Τσιτσιπά και στα τζούνιορς η εκπληκτική 16χρονη Μιχαέλα Λάκη.  

Σε ό,τι αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή και των δύο αθλητών μας. Στις αρχικές λίστες υπάρχουν ονόματα κορυφαίων τενιστών, όπως των Ρότζερ Φέντερερ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ματέο Μπερετίνι, Ναόμι Οσάκα, Ελίνα Σβιτόλινα κ.α. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή