Γλίτωσε τα χειρότερα και θέλει να παίξει ο Γιάννης

Γλίτωσε τα χειρότερα και θέλει να παίξει ο Γιάννης

Οι Μπακς έπαιξαν τα ξημερώματα στον πέμπτο τελικό της Ανατολής κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, επικρατώντας με 123-112

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Μπακς έπαιξαν τα ξημερώματα στον πέμπτο τελικό της Ανατολής κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, επικρατώντας με 123-112, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα και να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση.

Ο «Greek Freak» γλίτωσε τα χειρότερα, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο πως είχε υποστεί υπερέκταση στο αριστερό γόνατο και όχι κάτι σοβαρότερο, και πλέον δίνει μάχη με τον χρόνο για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην περίπτωση που αυτή πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Τραυματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (βίντεο)

Ωστόσο, το γεγονός πως πέρυσι σε παιχνίδι με τους Λέικερς ο Ελληνας άσος είχε υποστεί ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό στο ίδιο γόνατο και επανήλθε στην αγωνιστική δράση σε μόλις έξι μέρες, κάνει αισιόδοξους τους πάντες στο στρατόπεδο του Μιλγουόκι πως ενδεχομένως θα προλάβει το έκτο ματς τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι Μπακς προηγούνται στη σειρά με 3-2 επί των Χοκς και χρειάζονται άλλη μία νίκη προκειμένου να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου έχουν ήδη κλείσει θέση οι Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι διεκδικούν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Στο έκτο παιχνίδι των τελικών της Δύσης οι Σανς επικράτησαν με 130-103 των Κλίπερς και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά έπειτα από 28 χρόνια.

Τελευταίες ειδήσεις

Το Euro τώρα αρχίζει…

Κίνα – Ελλάδα 80-105: Στα ημιτελικά του Προολυμπιακού η Εθνική

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή