Ουκρανία – Αγγλία 0-4: Στα ημιτελικά του Euro τα «τρία λιοντάρια» (βίντεο)

Ουκρανία – Αγγλία 0-4: Στα ημιτελικά του Euro τα «τρία λιοντάρια» (βίντεο)

Αγγλικά όνειρα… κούπας - Τα «τρία λιοντάρια» σκόρπισαν την Ουκρανία με 4-0 και πέρασαν στους «4»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εμφατικό τρόπο η Αγγλία έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Euro –όπου θα αντιμετωπίσει τη Δανία- καθώς επικράτησε με 4-0 της Ουκρανίας στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Τσεχία – Δανία 1-2: Με το βλέμμα στο… 1992 (βίντεο)

Τα «τρία λιοντάρια», που παραμένουν η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ στη διοργάνωση, φτάνουν για τρίτη φορά στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετά το 1968 και το 1996.

Οι Άγγλοι χτύπησαν στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Κέιν έκανε το 1-0 με προβολή, σκορ που έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του 45λεπτου. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (46’), ο Μαγκουάιρ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις της πρόκρισης για την Αγγλία, ενώ στο 49ο λεπτό ο Κέιν πάλι με κεφαλιά έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα στο ματς και τρίτο στη διοργάνωση. Ο Χέντερσον ήταν αυτός που διαμόρφσε το τελικό 4-0 στο 63ο λεπτό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της Αγγλίας.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Άντρι Σεφτσένκο): Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ (36΄ Τσιγκάνκοφ), Ματβιγένκο, Καραβάεφ, Σίντορτσουκ (64΄ Μακαρένκο), Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Μικολένκο, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (65΄ Τρίπιερ), Φίλιπς (65΄ Μπέλινγχαμ), Ράις (57΄ Χέντερσον), Σάντσο, Μάουντ, Στέρλινγκ (65΄ Ράσφορντ), Κέιν (73΄ Κάλβερτ-Λιούιν).

⇒ Διαβάστε ακόμη: Ιταλία – Βέλγιο 2-1: «Forza Azzurri» στους «4»

Τελευταίες ειδήσεις

Τι κάναμε στα δύο χρόνια, τι σχεδιάζουμε για μετά: Όλη η συνέντευξη Μητσοτάκη στην «Κ»

Τετραψήφιος αριθμός στα νέα κρούσματα – 9 θάνατοι

Τα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα – Ολόκληρο το ΦΕΚ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή