Ανακοίνωσε Πέρι ο ΠΑΟ, Φλόιντ θέλει ο Πρίφτης

Ανακοίνωσε Πέρι ο ΠΑΟ, Φλόιντ θέλει ο Πρίφτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νεμάνια Νέντοβιτς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες και την απόκτηση του 28χρονου (1,85 μ.) Αμερικανού γκαρντ Κέντρικ Πέρι, για 1+1 χρόνια. Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Τσεντεβίτα, όπου στο Γιούροκαπ ήταν πέμπτος σκόρερ με μέσο όρο 16,1 πόντους (73,8% βολές, 58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα), τρίτος σε ασίστ με 6,1.

Επόμενη στόχευση είναι η θέση «5», όπου ο Δημήτρης Πρίφτης εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου (2,03 μ.) Αμερικανού Τζεχάιβ Φλόιντ για back up του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Φλόιντ είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη Λάρισα (2019/2020), ενώ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Προμηθέα, αλλά αποχώρησε πριν αρχίσει η σεζόν έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Στη συνέχεια έκανε μια καλή σεζόν στο Ισραήλ με τη Χάποελ Γκιλμπόα (μ.ο. 11,4 π.).

Ισως σήμερα ανακοινωθεί και η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Παπαπέτρου για τα επόμενα τρία χρόνια, η περίπτωση του Ντάριλ Μέικον προχωράει, ενώ γίνονται κινήσεις για το βασικό 4άρι.

• Ο Δημήτρης Κοντός είναι από χθες ο νέος διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

• Την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη από τον Προμηθέα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή