Ποδόσφαιρο: Ένα συναρπαστικό βιβλίο για το φαινόμενο «Μόντσι»

Ποδόσφαιρο: Ένα συναρπαστικό βιβλίο για το φαινόμενο «Μόντσι»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο θρύλοι του αθλητισμού συνήθως φορούν σορτσάκι και φανέλα. Ο αθλητισμός, όμως, εξελίσσεται και αναδεικνύονται άλλα πρόσωπα, χωρίς σορτς ή ιδρωμένη φανέλα πια, αλλά με οπλισμένη φαντασία, γνώση και εξειδίκευση. Ο Ραμόν Ροντρίγκεθ Βερντέχο, κοινώς γνωστός ως Μόντσι, είναι ένας από αυτούς. Πρόκειται για έναν όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο τερματοφύλακα, που σπούδασε Νομική και αμέσως μετά το τέλος της καριέρας του η αγαπημένη του ομάδα, η Σεβίλλη, του ζήτησε να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτή. Και να μεγαλώσουν μαζί! Παράλληλα. 

Ο Μόντσι ανέλαβε μια βαθιά χρεοκοπημένη ομάδα από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και με μια μέθοδο που ανέπτυξε με τα χρόνια την οδήγησε στην κατάκτηση έξι ευρωπαϊκών τίτλων, βάζοντας στα ταμεία της ομάδας του περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών που ο ίδιος ανακάλυψε. Το βιβλίο «Μέθοδος Μόντσι 2.0» περιγράφει πολύ περισσότερα πράγματα από τα μυστικά ενός τεχνικού διευθυντή που αγγίζει σε δημοφιλία τους μεγάλους σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και είναι πολύ περισσότερα από μια ποδοσφαιρική διήγηση. Ο Μόντσι δεν έκανε απλώς τη Σεβίλλη μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Το πέτυχε ανακαλύπτοντας, με την περίπλοκη μέθοδό του, νεαρούς παίκτες που αργότερα τους πούλησε για… χρυσάφι. Η «Μέθοδος Μόντσι 2.0» κυκλοφορεί από την MVPublications.
ΜΠ. Π.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή