Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο ο ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης

Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο ο ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης

«Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και για κάποιους δεν υπάρχουμε», αναφέρει στο kathimerini.gr

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης στο παγκόσμιο κύπελλο πίστας που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρωσία. Ο ποδηλάτης μας αγωνίστηκε στον αγώνα εξάλειψης (elimination) και τις επόμενες ημέρες θα πάρει μέρος στο μάντισον και το όμνιουμ.

Ο Χρήστος Βολικάκης τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδηλάτες του κόσμου. Η διάκριση στη Ρωσία δείχνει ότι ο αθλητής βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο αγώνας εξάλειψης αποτελεί αγώνισμα του όμνιουμ, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ολυμπιακό πρόγραμμα.

«Θα αγωνιστώ και στα τρία αγωνίσματα γιατί μου λείπουν οι αγώνες. Σήμερα πήγα καλά και είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου. Νιώθω την αγάπη του κόσμου αλλά περίμενα και ότι θα ήταν κοντά μας και η ομοσπονδία. Αγωνιζόμαστε για την εθνική και για κάποιους δεν υπάρχουμε. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στον ξάδελφό μου που έφυγε από τη ζωή», δήλωσε στο kathimerini.gr ο Χρήστος Βολικάκης.  

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας αύριο θα αγωνιστεί στο μάντισον μαζί με τον αδελφό του Ζαφείρη Βολικάκη.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή