Ποδόσφαιρο: Ανοίγει την αυλαία ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο: Ανοίγει την αυλαία ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νέφτσι Μπακού

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, εμπειρίας και ποιότητας του Ολυμπιακού από τη Νέφτσι Μπακού, που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δίστασε να κάνει αυτό που αποφεύγουν όλοι οι προπονητές, να χρίσει, δηλαδή, ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και τι άλλο θα μπορούσε να πει ο Πορτογάλος τεχνικός όταν απέναντι στους «ερυθρολεύκους» θα βρεθεί απόψε (22.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» μια άσημη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, που και μόνο που έφτασε έως τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ το θεωρεί επιτυχία; Ο Μαρτίνς αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, με την υποσημείωση όμως να έχουν άπαντες τα μάτια τους ορθάνοιχτα για να πάνε ήρεμα για τη ρεβάνς στο Μπακού την επόμενη εβδομάδα. Το πάθημα του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα, άλλωστε, είναι ένα δυνατό παράδειγμα προς αποφυγή. 

Ο αποψινός αγώνας έχει και μια άλλη διάσταση, καθώς είναι ο πρώτος που δίνει ελληνική ομάδα χωρίς να μετράει το εκτός έδρας γκολ και ο πρώτος στην Ελλάδα με παρουσία κόσμου στις εξέδρες, μετά σχεδόν ενάμιση χρόνο αποκλεισμού. Η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει πόσοι φίλαθλοι θα επιτραπεί να παρευρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο αποκλείει τους μη εμβολιασμένους και υποχρεώνει τους κατόχους των εισιτηρίων να πάνε πιο νωρίς στο γήπεδο για να γίνουν σωστά όλες οι διαδικασίες. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν, ενώ ο Βαλμπουενά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή