Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Νίκος Γκάλης υποκλίνεται στον πρωταθλητή του ΝΒΑ – «Είσαι ο καλύτερος στον πλανήτη»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Νίκος Γκάλης υποκλίνεται στον πρωταθλητή του ΝΒΑ – «Είσαι ο καλύτερος στον πλανήτη»

Τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, αποθεώνοντας τον πολυτιμότερο παίκτη των τελικών του ΝΒΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, αποθεώνοντας τον πολυτιμότερο παίκτη των τελικών του ΝΒΑ, ο οποίος οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στον τίτλο.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα Σεπόλια στην κορυφή του ΝΒΑ

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου» ανέφερε ο Νίκος Γκάλης σε ανάρτησή του.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα δάκρυα χαράς μετά το πρωτάθλημα

«Για εμένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη» πρόσθεσε ο Νίκος Γκάλης και κατέληξε: «Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ με 50 πόντους αποτέλεσε τον μεγάλο ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών απέναντι στους Φοίνιξ Σανς και έβαλε περήφανα την υπογραφή του στο τελικό 105-98.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το ΝΒΑ απέκτησε τον νέο ήρωά του

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή