Πρεμιέρα σε Μόσταρ και Αστάνα για ΑΕΚ και Αρη

Πρεμιέρα σε Μόσταρ και Αστάνα για ΑΕΚ και Αρη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα στον δρόμο προς τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ θα κάνουν απόψε ο Αρης και η ΑΕΚ, εκτός έδρας και οι δύο, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει (16.00) την Αστάνα στο Καζαχστάν και τη δεύτερη τη Βελέζ στο Μόσταρ στη Βοσνία (21.30). Η ΑΕΚ είναι φαβορί απέναντι στην ομάδα που ανέδειξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, σε αντίθεση με τον Αρη που έχοντας μείνει πολλά χρόνια εκτός ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να αποκλείσει μια ομάδα με αρκετά καλή (για τα μέτρα της) παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. 

«Περιμέναμε να έρθει αυτή η στιγμή. Είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι μας, σε αντίθεση με την Αστάνα που έχει ήδη αρκετά στα πόδια της. Ενα ακόμη συν για τον αντίπαλό μας είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας, ο οποίος ίσως παίξει τον ρόλο του», δήλωσε ο Ακης Μάντζιος λίγο πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της καριέρας του. Λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων στο Καζαχστάν, το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Ο Αλεχάντρο Αρίμπας έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μόλις ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ανακοινωθεί. 

«Ολες οι ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν καλό επίπεδο και πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι στα σοβαρά. Θέλω πειθαρχία και σοβαρότητα», δήλωσε από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αποδεχόμενος έμμεσα τον τίτλο του φαβορί για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει στους Αραούχο και Βράνιες καθώς εκδόθηκε το δελτίο τους και δηλώθηκαν εγκαίρως στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά κανείς από τους δύο δεν θα ξεκινήσει. Η ενδεκάδα θα είναι πιθανώς αυτή που έπαιξε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Σβάρνα αντί του Νεντελτσεάρου. Στην Αθήνα έχουν μείνει οι Γαλανόπουλος και Λάτσι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή