Τόκιο 2020: Με φετινό ρεκόρ η Ευαγγελία Ψάρρα στους αγώνες κατάταξης της τοξοβολίας

Τόκιο 2020: Με φετινό ρεκόρ η Ευαγγελία Ψάρρα στους αγώνες κατάταξης της τοξοβολίας

Θα συνεχίσει την προσπάθειά της την ερχόμενη Πέμπτη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ευαγγελία Ψάρρα κατετάγη 44η στον γύρο κατάταξης στο ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, στο άθλημα της τοξοβολίας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε καλύτερη φετινή επίδοση (630) και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στις 29 Ιουλίου. 

«Είμαι ευχαριστημένη. Πάντα οι αθλητές λέμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο αλλά είμαι ευχαριστημένη. Σε αναμονή τώρα για τον επόμενο αγώνα», δήλωσε η αθλήτρια στο kathimerini.gr.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αποτελούν την 6η ολυμπιακή διοργάνωση για την Ευαγγελία Ψάρρα.  

Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια πήρε μέρος σε έναν αγώνα με αντίξοες συνθήκες καθώς, εξαιτίας της υψηλής ζέστης, υπήρξαν περιστατικά λιποθυμίας. Η Ρωσίδα Σβετλάνα Γκομπόεβα λιποθύμησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.  

Στον γύρο κατάταξης του ατομικού της τοξοβολίας γυναικών κυριάρχησαν οι τρεις αθλήτριες από την Νότιο Κορέα, οι Σαν Αν Κορ (680 βαθμοί, νέο Ολυμπιακό ρεκόρ), Γιάνγκ Μινχέ Κορ (677 βαθμοί) και Κανγκ Τσαεγιούνγκ Κορ (675 βαθμοί). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή