Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Η Ντουντουνάκη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ αλλά δεν ήταν αρκετό  

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Η Ντουντουνάκη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ αλλά δεν ήταν αρκετό  

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και το πανελλήνιο ρεκόρ δεν έφτασε για να μπει η Άννα Ντουντουνάκη στις οκτώ κορυφαίες αθλήτριες στα 100μ. πεταλούδας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η κολυμβήτριά μας αγωνίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με χρόνο 57.25, ο οποίος αποτελεί μία σπουδαία επίδοση και, φυσικά, πανελλήνιο ρεκόρ.  

Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν εκπληκτική. Μπήκε στην πισίνα με στόχο να βρεθεί μέσα στις οκτώ αθλήτριες που θα έπαιρναν την πρόκριση. Και δεν τα κατάφερε για έξι χιλιοστά. Η Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία κολύμπησε την απόσταση 57.19 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του στυλ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήρθε 5η στη σειρά της και 9η στο σύνολο.  

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Η Ντουντουνάκη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ αλλά δεν ήταν αρκετό  -1
Η Αννα Ντουντουνάκη δακρυσμένη μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς της

 

Στο ταε κβον ντο, η Φένια Τζέλη ηττήθη από τη Τατιάνα Μίνινα 15-7 στα 57κ. και θα περιμένει να δει εάν η Ρωσίδα προχωρήσει μέχρι τον τελικό ώστε να έχει ακόμη μία ευκαιρία μέσω των ρεπεσάζ.       

  • Το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στα αγωνίσματα κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο σημειώθηκε στα 4Χ100μ. στο ελεύθερο γυναικών. Η Αυστραλία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν φαβορί και κατέκτησε για τρίτη σερί διοργάνωση το χρυσό μετάλλιο. Με χρόνο 3:29.69 κατέρριψε το 3:30.05 που είχε η ίδια από τις 5/4/2018. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Καναδάς με 3:32.78 και την τρίτη οι ΗΠΑ με 3:32.81.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή