Τόκιο 2020: Στους ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου 

Τόκιο 2020: Στους ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου 

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Απόστολος Χρήστου αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής κολύμβησης και το απέδειξε στους προκριματικούς του στυλ του. Με χρόνο 53,77 κατέλαβε τη 15η θέση και προκρίθηκε στους ημιτελικούς.  

Ο πρωταθλητής μας γύρισε πρώτος στα 50 μέτρα της κούρσας αλλά, τελικά, ήρθε 5ος στην 6η προκριματική σειρά. Ο χρόνος όμως που κολύμπησε την απόσταση ήταν αρκετός για να τον φέρει στους ημιτελικούς του στυλ του.    

Κορυφαίος στους προκριματικούς ήταν ο Ρώσος Κλιμέντ Κολεσνίκοφ με 52.15. Ακολούθησε ο Ιταλός Τόμας Τσέκον. Ο Αμερικανός ολυμπιονίκης Ράιαν Μέρφι ολοκλήρωσε την κούρσα σε 53.22, όσο ακριβώς και ο Ρώσος Εβγκένι Ρίλοφ. Ρώσος και Αμερικανός συγκαταλέγονται στα φαβορί για διάκριση.  

Ο Δημήτρης Μάρκος, στα 200μ. ελευθ., πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ και ολοκλήρωσε την απόσταση σε 1.49.16 αλλά η επίδοση δεν ήταν αρκετή για πρόκριση. Κατετάγη 31ος σε σύνολο 39 αθλητών.  

Η εθνική ομάδα στα 4Χ100 ελεύθερο (Γκολομέεβ, Χρήστου, Βαζαίος, Μελαδίνης) δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Με 3.13.39 ήρθαν 8οι στη σειρά τους.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή