Τόκιο 2020: Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεχώρισε στις πρώτες ιστιοδρομίες 

Τόκιο 2020: Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεχώρισε στις πρώτες ιστιοδρομίες 

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νεαρή πρωταθλήτριά μας Βασιλεία Καραχάλιου χάραξε την καλύτερη ρότα, από ελληνικής πλευράς, στους αγώνες ιστιοπλοΐας που άρχισαν σήμερα το πρωί. Η ιστιοπλόος των Λέιζερ Ράντιαλ βρίσκεται, ύστερα από δύο κούρσες, στη δεύτερη θέση σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία. Εκτός από τα Λέιζερ, στον ιστιοπλοϊκό στίβο της Ενοσίμα άρχισαν οι ιστιοδρομίες και για τα RSX ανδρών και γυναικών.      

Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεκίνησε δυναμικά τις προσπάθειές της και στην πρώτη κούρσα πλασαρίστηκε στη 2η θέση. Στη δεύτερη ήρθε 19η αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.  

Στα RSX των ανδρών διεξήχθησαν τρεις ιστιοδρομίες. Ο Βύρων Κοκκαλάνης ήρθε 11ος (8, (17),10). Στα RSX γυναικών τη χώρα μας εκπροσωπεί η Κατερίνα Δίβαρη. Πρόκειται για μία νέα ταλαντούχα αθλήτρια χωρίς μεγάλη εμπειρία από τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 23η θέση ((19), 19,19).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή