Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Στις 16 η Μαρία Σάκκαρη (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Στις 16 η Μαρία Σάκκαρη (βίντεο)

Στους «16» του ολυμπιακού τουρνουά προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους «16» του ολυμπιακού τουρνουά προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Επικράτησε της Νίνα Στογιάνοβιτς με 6-1, 6-2 και στον αγώνα για τις οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Ελίνα Σβιτολίνα και Άιλα Τομγιάνοβιτς. 

Η πρωταθλήτρια του τένις, από τα πρώτα λεπτά, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της. Πήρε προβάδισμα με 3-1, με νέο μπρέικ έφτασε στα 5-1 και εύκολα ολοκλήρωσε το πρώτο σετ με 6-1. Ανάλογη ήταν η συνέχεια και στο δεύτερο σετ, το οποίο κατέκτησε σε 35 λεπτά. Συνολικά, η 26χρονη είχε 12 winnersκαι μόλις 11 αβίαστα λάθη. Αντίστοιχα, η Στογιάνοβιτς είχε 6 και 10. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε μία ώρα και έξι λεπτά. Ήταν η δεύτερη νίκη της Σάκκαρη επί της Στογιάνοβιτς. 

  • Στον τρίτο γύρο προκρίθηκε και η αγαπημένη αθλήτρια της Ιαπωνίας, η Ναόμι Οσάκα. Απέκλεισε με 6-3, 6-2 την Ελβετίδα Βικτόρια Γκόλουμπιτς και περιμένει Μαρκέτα Βοντρούσοβα ή Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Τόκιο 2020: Εντέκατος ο Απόστολος Χρήστου

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή