Ολυμπιακός: Μετράει προβλήματα, ψάχνει για λύσεις ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Μετράει προβλήματα, ψάχνει για λύσεις ο Μαρτίνς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί για τον Ολυμπιακό το αυριανό παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στη Νέφτσι να είναι μόλις το δεύτερο επίσημο για τη νέα σεζόν, αποτελεί όμως για αυτόν ένα από τα κρισιμότερα της φετινής σεζόν. 

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο ματς του Φαλήρου και να παραμείνουν στις ράγες που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μόνο απλό δεν είναι, δεδομένων των πολλών προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός, που είχε δηλώσει μετά τη νίκη στο «Καραϊσκάκη» ότι εκείνες οι ώρες πριν από το ματς με τους Αζέρους ήταν από τις δυσκολότερες της καριέρας του, εξαιτίας των απουσιών, μάλλον θα βρεθεί στο ίδιο έργο θεατής.

Μοναδικό θετικό σημάδι, η πιθανότητα να είναι στη διάθεσή του ο Ελ Αραμπί, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, όμως και αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει ουσιαστικά σήμερα το πρωί. Εκτός «μάχης» έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Καμαρά, καθώς επίσης και οι τραυματίες Εμβιλά και Μπουχαλάκης. 
Στα μεταγραφικά, δημοσιεύματα στη Γαλλία επανέφεραν στο προσκήνιο το θέμα του Χένρι Ονιεκούρου, τονίζοντας ότι, από τη στιγμή που ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ δεν βρήκε ομάδα στην Τουρκία, είναι πολύ πιθανό η Μονακό να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή