Δύο… αντίπαλοι για Ολυμπιακό

Δύο… αντίπαλοι για Ολυμπιακό

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει (20.00) τη Νέφτσι στο Μπακού

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ξεπεράσει Νέφτσι και προβλήματα θέλει απόψε (20.00) ο Ολυμπιακός προκειμένου να παραμείνει στον δρόμο που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από χθες στο Μπακού, όπου σήμερα καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο ματς του Φαλήρου και ταυτόχρονα να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μια κλήρωση που πριν από μερικές εβδομάδες έμοιαζε για τον Ολυμπιακό ιδανική, κινδυνεύει να αποδειχτεί δίκοπο μαχαίρι όχι εξαιτίας της δυναμικότητας της αντιπάλου, αλλά κυρίως διότι στην πορεία προέκυψαν εμπόδια τόσο υψηλά που ανάγκασαν ακόμα και τον συνήθως ψύχραιμο Πέδρο Μαρτίνς να παραδεχτεί ότι έζησε μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες της καριέρας του. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, λίγο πριν αναχωρήσει χθες η αποστολή για το Αζερμπαϊτζάν, υπογράμμισε με κάθε τρόπο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο γήπεδο προκειμένου να κερδίσει και όχι για να παίξει για την ισοπαλία. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οκτώ παίκτες (Κρίστινσον, Παπασταθόπουλος, Ντρέγκερ, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά), με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος. Αν προστεθούν και οι μόνιμοι απόντες Τικίνιο και Φορτούνης, οι απουσίες φτάνουν στις δέκα. Ο Μαρτίνς θα πρέπει να προσαρμόσει κυρίως τη μεσαία γραμμή του και μάλλον θα επιμείνει στο 3-4-3, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Ελ Αραμπί. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι στις σκέψεις του Πορτογάλου, η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι: Τζολάκης, Σισέ, Σεμέδο, Μάρκοβιτς (Μπα), Λαλά, Ραντζέλοβιτς (Βρουσάι), Κούντε, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν.

Στα μεταγραφικά, όπως όλα δείχνουν είναι πλέον θέμα χρόνου ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου. Οπως έχει γίνει γνωστό, ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μονακό, αν και πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός συζητά και την άμεση αγορά ενός παίκτη που βρίσκεται στα… ραντάρ του εδώ και δύο χρόνια.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή