Μονόδρομος η πρόκριση για ΑΕΚ κόντρα στη Βελέζ

Μονόδρομος η πρόκριση για ΑΕΚ κόντρα στη Βελέζ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φορτωμένη με άγχος είναι ολοφάνερα η ΑΕΚ, μετά την ήττα της με 2-1 στη Βοσνία από τη Βελέζ. Ενας πρόωρος αποκλεισμός από μια κατά πολύ υποδεέστερη ομάδα θα είναι από κάθε πλευρά καταστροφικός για την «Ενωση», γι’ αυτό και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πιέσει πολύ τους παίκτες του τις τελευταίες ημέρες ώστε να μην τρυπώσει στ’ αποδυτήρια η αίσθηση ότι η διαφορά του ενός γκολ ανατρέπεται εύκολα εντός έδρας, όταν ο αντίπαλος είναι ομάδα χωρίς περγαμηνές και ποιότητα. Ο Σέρβος τεχνικός έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 12 συνεχόμενων προκρίσεων με τις προηγούμενες ομάδες του σε προκριματικές φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σίγουρα ξέρει πώς να διαχειριστεί καταστάσεις πίεσης. Η μπάλα όμως έχει τους δικούς της νόμους, γι’ αυτό και δεν παίρνει αψήφιστα ένα παιχνίδι που μπορεί να σημαδέψει όλη τη χρονιά, εάν το αποτέλεσμά του είναι αρνητικό. 

Αν και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην αυριανή ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών που μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ να ανέβει επίπεδο. Επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού που να μπορεί να παίξει και δεύτερος φορ, με το όνομα του Τάσου Δώνη να ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες αλλά και τη διοίκηση να διαψεύδει κατηγορηματικά αυτό το σενάριο. Υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα και ο Δώνης έχει όντως προταθεί, κρίνονται όμως πιο ενδιαφέρουσες κάποιες άλλες περιπτώσεις ξένων παικτών και αυτήν τη στιγμή έχουν προτεραιότητα. 

Με νέα πρόσωπα

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 18.00 στα Σπάτα, λίγο μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου (17.30) Μιλόγεβιτς και Ανσαριφάρντ. Ολα δείχνουν ότι οι Στάνκοβιτς, Λε Ταλέκ και Βράνιες θα έχουν θέση στην ενδεκάδα, με τον Αραούχο να παραμένει στον πάγκο, αφού και ο Σέρβος τεχνικός δοκιμάζει σχήμα 4-3-3 και όχι κάποιο άλλο με δύο επιθετικούς μέσα στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή