Ολυμπιακοί Αγώνες: Καλό ξεκίνημα για Μάντη – Καγιαλή  

Ολυμπιακοί Αγώνες: Καλό ξεκίνημα για Μάντη – Καγιαλή  

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… αναγνωριστικό τρόπο ξεκίνησαν τις πρώτες κούρσες τα πληρώματά μας στα 470. Οι Μάντης – Καγιαλής βρίσκονται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης και οι Αριάδνη Σπανάκη – Αιμιλία Τσουλφά στη 13η.

Καθοριστική θα είναι η αυριανή ημέρα για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στη δεκάδα για την κούρσα των μεταλλίων του Σαββάτου. 

«Δεν τρέξαμε επιθετικά. Ο αγώνας έχει πολύ δρόμο ακόμη. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σε επαφή με τον στόχο μας», δήλωσε ο προπονητής των ολυμπιονικών Μιχάλης Μηλαίος στο kathimerini.gr. 

Στις δύο κούρσες που διεξήχθησαν στον θαλάσσιο στίβο της Ενοσίμα, οι Μάντης – Καγιαλής έφεραν μία 5η και μία 6η θέση. Έχουν έντεκα βαθμούς ποινής, όσους και οι υπόλοιποι ιστιοπλόοι που βρίσκονται από την 3η μέχρι την 7η θέση. Οι Σπανάκη – Τσουλφά τερμάτισαν 15ες και 9ες και είναι 13ες στη γενική.    

Σταθερός ήταν ο Γιάννης Μιτάκης στα Φινν. Με μία 13η και μία 6η εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα, ύστερα από τέσσερις κούρσες. Είναι 10ος με μικρή διαφορά για τους υπολοίπους. Απομένουν έξι ιστιοδρομίες. 

Στα RSX (9 κούρσες), ο Βύρων Κοκκαλάνης έφερε μία 18η, μία 19η και μία 6η θέση και βρίσκεται στη 13η της γενικής κατάταξης με 91 β.π. Απομένουν τρεις κούρσες και ο Έλληνας πρωταθλητής για να μπει στην πρώτη δεκάδα θα χρειαστεί αύριο να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Έχει 91 β.π. ενώ 10ος είναι ο Τζενγκ από το Χονγκ Κονγκ με 76 β.π. 

Πολύ καλή είναι η προσπάθεια της Κατερίνας Δίβαρη. Η νεαρή αθλήτρια, στην πρώτη της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ύστερα από εννέα ιστιοδρομίες, είναι στη 19η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή