Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν Βαζαίος, Παπαστάμος  

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν Βαζαίος, Παπαστάμος  

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους αγώνες στα 200 μ. Μ. ατομικής ολοκληρώθηκαν οι ελληνικές συμμετοχές για τη σημερινή ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι πρωταθλητές μας Ανδρέας Βαζαίος και Απόστολος Παπαστάμος δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και να προκριθούν στην επόμενη φάση.  

Ο Ανδρέας Βαζαίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1.58.84 και τερμάτισε 7ος στον 5ο προκριματικό και 24ος στο σύνολο. «Ξεκίνησα αρκετά γρήγορα αλλά στο τέλος δεν είχα άλλες δυνάμεις να δώσω. Δυστυχώς δεν βγήκε το αποτέλεσμα που ήθελα. Έπρεπε να πάω κάτω από το πανελλήνιο ρεκόρ. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα στη μεικτή σκυτάλη», δήλωσε ο Ανδρέας Βαζαίος αμέσως μετά την κούρσα του στην ΕΡΤ.  

Ο Απόστολος Παπαστάμος με 2.00.38 πέτυχε την καλύτερη εφετινή του επίδοση και πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ. Τερμάτισε 4ος στη σειρά του και 35ος στο σύνολο. «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου. Έφτασα κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ», δήλωσε ο πρωταθλητής.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή