Αγχος και Βελέζ δοκιμάζουν την ΑΕΚ

Αγχος και Βελέζ δοκιμάζουν την ΑΕΚ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα παιχνίδι όπου η ζημιά ενός αποκλεισμού θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τα κέρδη μιας πιθανής πρόκρισης, ο σίγουρος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει την ΑΕΚ στον 3ο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον που ακολούθησε μία εβδομάδα νωρίτερα στη Βοσνία, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Βελέζ Μόσταρ, την πρώτη ομάδα του εμβληματικού Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τι πρέπει να αλλάξει για να προκριθεί; Σχεδόν τα πάντα, όπως δήλωσε ορθά-κοφτά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος σχεδόν από τίποτα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά δεν τις θέλω. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο». 

Ο Σέρβος τεχνικός μετράει 12 προκρίσεις σε ισάριθμες συμμετοχές με προηγούμενες ομάδες του σε προκριματική φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων και δεν θέλει να χαλάσει αυτό το σερί. Αναγνωρίζει μεν ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, αλλά για να το δείξει στο γήπεδο «πρέπει να παλεύουμε για κάθε μπάλα, να έχουμε δύναμη, πειθαρχία, τρεξίματα. Ολα αυτά δεν τα είχαμε. Οποια τακτική και να έχεις προετοιμάσει, είναι θέμα προσωπικής προσπάθειας. Πρέπει ο καθένας να κερδίσει μονομαχίες μπροστά και πίσω, να βάζει πείσμα και πάθος». 

Το αποψινό (21.00) παιχνίδι είναι το πρώτο της ΑΕΚ με κόσμο στο ΟΑΚΑ. Δεν θα εκδοθούν όλα τα εισιτήρια που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων, αλλά οι περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της που θα πάνε στο γήπεδο θα δουν εν δράσει τους νεοαποκτηθέντες Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή