Μια μικρή υπέρβαση αναζητεί ο Αρης

Μια μικρή υπέρβαση αναζητεί ο Αρης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2-0 είναι σκορ που δύσκολα ανατρέπεται σε διπλές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και η παράδοση τον θέλει να μην έχει προκριθεί ποτέ στην ευρωπαϊκή του ιστορία έπειτα από ήττα του στο πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτό που κάνει ακόμη δυσκολότερη την αποψινή (21.00) αποστολή του Αρη απέναντι στην Αστάνα είναι ο φόβος ενός ακόμη πρόωρου αποκλεισμού από θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα. Θα αντέξει το σκαρί του στο ξεκίνημα της περιόδου και άλλους κλυδωνισμούς σαν και αυτούς των τελευταίων αποκλεισμών από τη Μόλντε και την Κόλος Κοβαλίτκα; Μάλλον όχι, γι’ αυτό και η αποψινή ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης» αποκτά χαρακτήρα τελικού, με τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται σαν να είναι αυτό το πιο κρίσιμο παιχνίδι όλης της χρονιάς! 

«Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, αδικήσαμε τον εαυτό μας στο Καζαχστάν. Προετοιμαστήκαμε για να μπούμε αποφασιστικά για την πρόκριση. Το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε από την αρχή με πίστη. Για να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου που θα μας περιμένει, θα χρειαστούμε υπομονή και μεγάλη βοήθεια από τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Ακης Μάντζιος, αισιόδοξος πως ο Αρης μπορεί να πετύχει μια ανατροπή που δεν την έχει χαρεί ποτέ στην ευρωπαϊκή ιστορία του. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ήλθαν σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ Λουμόρ Αγκμπενιένου, με συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Ο διεθνής (13 συμμετοχές) Γκανέζος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Το ίδιο αναμενόταν χθες και με τον Ιτούρμπε, αλλά διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και, παρότι είναι εμβολιασμένος και ασυμπτωματικός, η άφιξή του αναβλήθηκε για μερικές ημέρες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή