ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τη 2η θέση στις βολές ακριβείας συνεχίζει η Άννα Κορακάκη 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με τη 2η θέση στις βολές ακριβείας συνεχίζει η Άννα Κορακάκη 

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκλήρωσε τον αγώνα της στις βολές ακριβείας (σπορ πιστόλι 25 μ.) η Άννα Κορακάκη. Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του όπλου βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος και αύριο θα αγωνιστεί στις βολές ταχείας. Οι οκτώ καλύτερες προκρίνονται στον τελικό.  

Η Άννα Κορακάκη ξεκίνησε με 98, συνέχισε με 100 και 96 και με 294 στο σύνολο είναι στη 2η θέση. Την καλύτερη επίδοση (296) έφερε η αγαπημένη φίλη της πρωταθλήτριάς μας, η Ζοράνα Αρούνοβιτς από τη Σερβία. Οι δύο αθλήτριες είναι καλές φίλες προπονούνται και κάνουν διακοπές μαζί. Έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπες σε αγώνες τόσο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., όσο και στο σπορ.    

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Στους αγώνες σε αυτό το επίπεδο υπάρχει μεγάλη πίεση. Ευτυχώς διαχειρίστηκα την πίεση αλλά ο αγώνας έχει συνέχεια. Αύριο έχουμε την ταχεία και θα αλλάξουν πολλά στην κατάταξη. Κάποιες από τις συναθλήτριες μου είναι καλές στις βολές ακριβείας και άλλες στις ταχείας. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και εδώ, ο στόχος μου είναι να προκριθώ στον τελικό. Ύστερα αρχίζει ένας νέος αγώνας», δήλωσε η δύο φορές ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη. 

  • Η Ευαγγελία Ψάρρα ηττήθη με 4-6 από την Τσια Λιν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της τοξοβολίας.